Postrežba in embaliranje
Postrežba danes
Tudi v današnjih dneh velja za postrežbo z želodcem preprostost in eleganca.
Rezine naj bodo tanke v debelini 1,5 mm.
Izogibamo se preobloženim krožnikom. Rezine na krožniku naj se rahlo prekrivajo, največ do 1/3. Ko dvignemo rezino, morajo ostale ostati nedotaknjene.
Zelo previdni moramo biti pri izbiri prilog. Vložena kisla zelenjava ne sodi poleg. Nobene od prilog ne polagamo na rezine. Samo tako bomo uživali ob pristnem izgledu in aromi rezine.
Estetsko in elegantno postavljeni rezini želodca pripada mesto v visokem protokolu. Znamenite kašče lahko izkoristimo za ritual originalne ponudbe želodcev.
Embaliranje želodca
Na združenju smo že pred leti pripravili originalno
kartonsko embalažo za pakiranje želodca.
Škatlica standardne velikosti v obliki šesterokotnika ima na
pokrovu elipsasto odprtino, ki omogoča pogled na pakiran želodec, ne da bi bilo
treba škatlico odpreti.
Posebej atraktivno pakiranje dosežemo, če želodec položimo
na svitek ličja (rafije), ki smo ga poprej namestili v škatlico.
Škatlice so na voljo pri Boštjanu Rihterju, GSM 041 783 962.
LESENE ŠKATLICE IZ PLEMENITEGA LESA
Na voljo so po naročilu pri tajniku Združenja 051 368 072